Contact

Praktijk VSPC (Vons Supervisie Psychotherapie Coaching)

Drs. Caroline Vons   
Klinisch Psycholoog/ Psychotherapeut/ GZ-Psycholoog,
leertherapeut en supervisor N.V.G.P.

Praktijkadres:
Paddestoelstraat 8
6823 JR Arnhem
026- 4423333

info@vspc.nl

Neem via beveiligde omgeving contact op met Praktijk VSPC

Praktijk VSPC maakt voor veilig e-mailen gebruik van Zorgmail (bekend bij verwijzers) en ook van Zivver:

ZIVVER:
Binnen onze praktijk gebruiken wij ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie om zo de veiligheid van onze communicatie nog verder te verhogen. Regelmatig versturen wij privacygevoelige informatie via e-mail. Door een e-mail via ZIVVER te versturen, garanderen wij dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd. En dat niemand anders behalve u de inhoud van de e-mail kan lezen.

Wat merk je als verwijzer, cliënt of patiënt van het gebruik van ZIVVER?
Als relatie van Praktijk voor Groepspsychotherapie Vons Banus / Praktijk VSPC kun jij rekenen op de zorg die u van ons gewend bent, plus de garantie dat de inhoud van het e-mailbericht alleen maar door jou gelezen kan worden. Privacy gevoelige informatie willen we tenslotte niet met anderen delen. Als je een e-mail ontvangt die veilig via ZIVVER is verstuurd, open je een link die wij jou via ZIVVER hebben aangeboden. Het is niet nodig een account aan te maken. En uiteraard zal ZIVVER u nooit reclame toesturen.

Hoe open je een bericht dat via ZIVVER is verstuurd?
Heb je een e-mail ontvangen van onze praktijk via ZIVVER? Dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. Eventueel moet je hier ook nog een wachtwoord of sms-code invoeren (zie hieronder). Of de code uit de e-mail.

In dit filmpje zie je hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest: Hoe open en lees ik een ZIVVER-bericht?

Bericht openen met een wachtwoord:
Jij hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een wachtwoord. Degene die het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kunt lezen. Daarom heb je een wachtwoord ontvangen. Je vult dit wachtwoord in, nadat je op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ hebt geklikt. Nu kun je het bericht lezen.

Bericht openen met een sms-code:
Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kunt lezen. Daarom krijg je een code per SMS toegestuurd. Je vult deze SMS-code in, nadat je op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ hebt geklikt. Nu kun je het bericht lezen.

Wil je reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?
Je leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Als je op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kun je gelijk een bericht typen om te reageren. Je verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvang je een notificatie via e-mail.

Vragen?
Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kun je het ontvangen bericht niet openen? Of heb je vragen over ZIVVER?
Neem dan graag contact met ZIVVER op: support@zivver.com. Meer weten? www.zivver.com.