Contact

Praktijk VSPC (Vons Supervisie Psychotherapie Coaching)

Drs. Caroline Vons   
Klinisch Psycholoog/ Psychotherapeut/ GZ-Psycholoog,
leertherapeut en supervisor N.V.G.P.

Praktijkadres:
Paddestoelstraat 8
6823 JR Arnhem
026- 4423333

info@vspc.nl

Neem via beveiligde omgeving contact op met Praktijk VSPC

Praktijk voor Groepspsychotherapie Vons Banus

Drs. Caroline Vons.

Klinisch Psycholoog, Psychotherapeut en GZ-Psycholoog
Supervisor, Leertherapeut en Leersupervisor,
erkend Balintbegeleider,
tweelingspecialist

Drs. Bas Banus.

Psychiater, psychotherapeut

info@praktijkvonsbanus.nl          

Neem via beveiligde omgeving contact op met Praktijk voor Groepspsychotherapie Vons Banus

ZIVVER:
Binnen onze praktijk gebruiken wij ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie om zo de veiligheid van onze communicatie nog verder te verhogen. Regelmatig versturen wij privacygevoelige informatie via e-mail. Door een e-mail via ZIVVER te versturen, garanderen wij dat vertrouwelijke informatie volgens de modernste beveiliging wordt verstuurd. En dat niemand anders behalve u de inhoud van de e-mail kan lezen.

Wat merkt u als verwijzer, cliënt of patiënt van het gebruik van ZIVVER?
Als relatie van Praktijk voor Groepspsychotherapie Vons Banus / Praktijk VSPC kunt u rekenen op de zorg die u van ons gewend bent, plus de garantie dat de inhoud van het e-mailbericht alleen maar door u gelezen kan worden. Privacy gevoelige informatie willen we tenslotte niet met anderen delen. Als u een e-mail ontvangt die veilig via ZIVVER is verstuurd, opent u een link die wij u via ZIVVER hebben aangeboden. Het is niet nodig een account aan te maken. En uiteraard zal ZIVVER u nooit reclame toesturen.

Hoe opent u een bericht dat via ZIVVER is verstuurd?
Hebt u een e-mail ontvangen van onze praktijk via ZIVVER? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. Eventueel moet u hier ook nog een wachtwoord of sms-code invoeren (zie hieronder). Of de code uit de e-mail.

In dit filmpje ziet u hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest: Hoe open en lees ik een ZIVVER-bericht?

Bericht openen met een wachtwoord:
U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een wachtwoord. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom heeft u een wachtwoord ontvangen. U vult dit wachtwoord in, nadat u op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ heeft geklikt. Nu kunt u het bericht lezen.

Bericht openen met een sms-code:
U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Daarom krijgt u een code per SMS toegestuurd. U vult deze SMS-code in, nadat u op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ heeft geklikt. Nu kunt u het bericht lezen.

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?
U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kunt u gelijk een bericht typen om te reageren. U verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt u een notificatie via e-mail.

Vragen?
Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of heeft u vragen over ZIVVER?
Neem dan graag contact met ZIVVER op: support@zivver.com. Meer weten? www.zivver.com.